Κρατικός Αερολιμένας Χίου «Όμηρος»

Το αεροδρόμιο της Χίου (JKH), βρίσκεται στην παράκτια ζώνη του ανατολικού τμήματος του νησιού, στο νότιο άκρο της πόλης και σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το κέντρο της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αστικά λεωφορεία προκειμένου να μεταβείτε στο κέντρο της πόλης. Πιάτσα με ταξί υπάρχει στην έξοδο του αερολιμένα. Η διαδρομή Χίος – Αεροδρόμιο κοστίζει 1,5 € με λεωφορείο και 7 € με ταξί.

Το αεροδρόμιο της Χίου προσφέρει διάφορες υπηρεσίες όπως free wi-fi internet, εστιατόριο/καφέ, Αστυνομία και γραφείο πληροφοριών στο χώρο των αναχωρήσεων, ενώ στο χώρο των gate υπάρχει κατάστημα με τοπικά προϊόντα. Επίσης διαθέτει Parking χωρητικότητας 50 θέσεων το οποίο είναι δωρεάν και το δικαίωμα στάθμευσης περιορίζεται στις 2 ώρες. Τέλος, μπορείτε να προβείτε σε ενοικίαση αυτοκινήτων στα γραφεία ενοικίασης του αεροδρομίου.

Ο έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών της Olympic Air γίνεται από τα ελεγκτήρια 1 και 2. Tα εκδοτήρια εισιτηρίων βρίσκονται ακριβώς δίπλα, όπου εξυπηρετούνται και υποθέσεις Lost & Found.

Share:
Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
http://www.aerotickets.gr/kratikos-aerolimenas-xiou-%c2%abomiros%c2%bb/
LinkedIn
Follow by Email
RSS