Εταιρικό Προφίλ

Σας καλώς ορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της aerotickets.gr

Στόχος της www.aerotickets.gr είναι να προσφέρει στους Έλληνες και ξένους χρήστες εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και οικονομική πρόσβαση για κρατήσεις εισιτηρίων στις αεροπορικές εταιρείες για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού Σε πραγματικό χρόνο (on line) η απεικόνιση της διαθεσιμότητας των πτήσεων και των σχετικών τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων κάνουν την όποια κράτηση αεροπορικής μεταφοράς εφικτή χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Έχοντας πλέον οι ίδιοι άμεση πρόσβαση στα συστήματα κρατήσεων των αεροπορικών εταιρειών μπορείτε χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον επαγγελματικό ή οικογενειακό σας χώρο να αξιολογείτε και να επιλέγετε μόνοι σας τα καταλληλότερα δρομολόγια, τιμές, αεροπορικές εταιρείες, κτλ, και να προχωρείτε σε κράτηση εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Στο δικτυακό τόπο aerotickets.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

 

Αεροπορικά εισιτήρια

H aerotickets.gr σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και αγοράς αεροπορικών εισιτηριών για τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ανεξάρτητα από το αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης και σας παρουσιάζει μόνον όσες έχουν διαθεσιμότητα θέσεων και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά από 48 ώρες.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι δυνατή η κράτηση μέχρι και 2 ώρες πριν την αναχώρηση. Στην περίπτωση αυτή απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας: τηλ. 2109029358. Online μπορείτε να κάνετε κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Οι πτήσεις παρουσιάζονται με βάση τις τιμές τους ξεκινώντας από τις πιο οικονομικές και Υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αεροπορικής εταιρίας που προτιμάτε.

Ξενοδοχεία

H aerotickets.gr συνεργάζεται άμεσα με ενα ευρύ δίκτυο ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ παράλληλα έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με άλλες μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων στον κόσμο ώστε να καλύπτει πλήρως τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.Η διαδικασία αναζήτησης, κράτησης και ενημέρωσης του ξενοδοχείου γίνεται σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας 100% ασφάλεια για την ύπαρξη του δωματίου που επιθυμείτε.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Αν επιθυμείτε αυτοκίνητο στον τόπο που ταξιδεύετε μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση μέσω του δικτυακού μας τόπου.