Διεθνές Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

Το αεροδρόμιο της Καβάλας (KVA), βρίσκεται περίπου 8χλμ. από την έξοδο 49 «Λευκή Άμμος» της Εγνατίας Οδού. Βρίσκεται 32χλμ. από την πόλη της Καβάλας, 12χλμ. από την κοντινότερη πόλη Χρυσούπολη.

Η μεταφορά στην Καβάλα γίνεται μόνο με ταξί, τα οποία συνήθως περιμένουν στην έξοδο του αεροδρομίου. Το κόστος για τη διαδρομή Καβάλα- Αεροδρόμιο και αντίστροφα είναι περίπου 30 €. Δεν υπάρχει δρομολόγιο αστικού ή υπεραστικού λεωφορείου που να περνάει από το αεροδρόμιο, παρά μόνο ένα δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που αναχωρεί καθημερινά εκτός Σαββάτου-Κυριακής-Αργίας από τη Χρυσούπολη στις 12.10 με κόστος 1,70 €.

Το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας λειτουργεί καθημερινά από τις 05.30 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ και διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια, καταστήματα duty-free και άλλα καταστήματα, αστυνομία, ιατρείο, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ΑΜΕΑ, καθώς και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τηλεφωνικό κέντρο αεροδρομίου: +30 25910 53400

Ο έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών της Olympic Air γίνεται στην αίθουσα αναχωρήσεων εσωτερικού, δεξιά, στα ελεγκτήρια 2,3,4 & 5. Tα εκδοτήρια εισιτηρίων βρίσκονται ακριβώς απέναντι.

 

Share:
Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
http://www.aerotickets.gr/diethnes-aerodromio-kavalas-%c2%abmegas-alexandros%c2%bb/
LinkedIn
Follow by Email
RSS