Σχετικά με εμάς

aerotickets.gr, σε συνεργασία με την Universe Travel L.T.D. (IATA No: 27-2 1151-6), ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2000 και υπήρξε από τα πρώτα ελληνικά γραφεία ηλεκτρονικής πώλησης, που επένδυσε και δημιούργησε την διαδικτυακή της πλατφόρμα, με σκοπό την αναζήτηση, κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Στόχος της aerotickets.gr, είναι να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της, την δυνατότητα εύκολης, γρήγορης και ασφαλούς ηλεκτρονικής κράτησης για:

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια για οποιαδήποτε πτήση εσωτερικού ή εξωτερικού ανεξαρτήτου αεροπορικής εταιρείας.

– Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω συνεργασιών με τις μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων στον κόσμο, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

– Ενοικίαση Αυτοκινήτων, καλύπτοντας πλήρως τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις σας για την άνετη και ευχάριστη μετακίνησή σας.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας aerotickets.gr, o επισκέπτης έχει την δυνατότητα να αναζητήσει ή να λάβει πληροφορίες, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο (24/7).

Η aerotickets.gr, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ταξιδιωτικού γραφείου, έχει καταφέρει να προσφέρει όλες τις παρεχόμενες ταξιδιωτικές υπηρεσίες της στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Η aerotickets.gr, πιστεύοντας και επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, διαθέτει στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του ελληνικού και διεθνούς τουρισμού, ικανά να ανταποκριθούν άμεσα, στην οποιαδήποτε απαίτηση του ταξιδιού σας.

 

Ισολογισμός Universe Travel 2009

Ισολογισμός Universe Travel 2010

Ισολογισμός Universe Travel 2011

Ισολογισμός Universe Travel 2012

Ισολογισμός Universe Travel 2013

Ισολογισμός Universe Travel 2014

Ισολογισμός Universe Travel 2015