ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

Τιμή πακέτου κατ΄άτομο €375.

Η 7ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσαντινούπολη περιλαμβάνει διαμονή στην Κομοτηνή και στη συνέχεια άφιξη στην Πόλη.

Ημέρα 1 Αθήνα – Κομοτηνή

Συγκέντρωση ώρα 07:00 και αναχώρηση με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Διασχίζοντας τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Συνεχίζουμε με την περίφημη Μονή της Χώρας σημερινό Καχριέ Τζαμί όπου σώζονται άθικτα τα ωραιότερα Βυζαντινά ψηφιδωτά. Γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία και το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών. Στη συνέχεια συναντάμε το φανταστικό Βυζαντινό Υδραγωγείο που σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Ώρες ελεύθερες στην διάθεσή σας. Κατά πρότασή μας μπορείτε να επισκεφτείτε ένα παραδοσιακό χαμάμ για να απολαύσετε ώρες χαλάρωσης και αναψυχής. Δείπνο.

Ημέρα 4 Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα

Μετά το πρωινό μετάβαση στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με παραδοσιακές άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Γεύμα σε γραφική παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη. Απόγευμα ελεύθερο.

Ημέρα 5 Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό επίσκεψη και προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην εκκλησία των Βλαχερνών. Επίσκεψη στο ιστορικό καφενείο του Πιερ Λοτί όπου πίνοντας τον καφέ η το τσάι μας θα απολαύσουμε την θέα του Κεράτιου Κόλπου. Συνεχίζουμε για επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Προαιρετική κρουαζιέρα με ιδιωτικό πλοιάριο στα στενά του Βοσπόρου. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο στο γραφικό πεζόδρομο του Πέραν. Εκεί βρίσκονται οι εκκλησίες της Αγίας Τριάδος και της Παναγίας. Δοκιμάστε τα καταπληκτικά προφιτερόλ στην Patisserie του ‘Inci’ και ψωνίστε τα περίφημα λουκούμια του Χατζημπεκίρ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6 Κωνσταντινούπολη

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα χιλιάδες χρώματα και αρώματα. Ελεύθερες ώρες στην διάθεσή σας για να κάνετε τα ψώνια σας και να εξερευνήσετε την πιο ιστορική αγορά της Πόλης με τα 4.000 μαγαζιά. Έχοντας πάρει μια γλυκιά γεύση και γεμίσει νοσταλγικές εμπειρίες από την άλλοτε ελληνική Κωνσταντινούπολη επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για την Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 7 Ξάνθη – Αθήνα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.  Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Περιλαμβάνει

 • Όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων στην περιοχή του Τακσίμ
 • Δύο διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα
 • Όλα τα προγεύματα σε μπουφέ
 • 4 γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνει

 • Εισόδους μουσείων
 • Ποτά, φιλοδωρήματα
 • ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Share:
Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
http://www.aerotickets.gr/%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7/
LinkedIn
Follow by Email
RSS