ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ!

Τιμή πακέτου κατ΄ άτομο €255.

Για ένα 3ήμερο στην βαλκανική πρωτεύουσα, μια πόλη με μεγάλους δρόμους, πολλά ιστορικά μνημεία, αξιοθέατα και μεγάλο ενδιαφέρον για τον επισκέπτη της, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Armonia 4*.

Περπατήστε στο ιστορικό κομμάτι της πόλης κατά μήκος της λεωφόρου Νίκης, δείτε το Ιστορικό Μουσείο, το πανέμορφο Athenaeum , το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας που φιλοξενείται στα Βασιλικά Ανάκτορα, το παλάτι του Γεωργίου Ενέσκου, την Βουλή που χτίστηκε το 1984 σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της πόλης, πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέαμα είναι το υπαίθριο μουσείο Χωριό στο πάρκο Herastrau και φιλοξενεί περίπου 300 κτίρια από ξύλο και πέτρα και δείχνουν την αγροτική αρχιτεκτονική όλης της χώρας.

Κάντε μια βόλτα στον Gradina Botanica, ένα υπέροχο πάρκο με πάνω από 10.000 είδη φυτών από όλο τον κόσμο και δείτε το Βοτανικό Μουσείο και τον κήπο Cismigiu.

Αν σας ενδιαφέρουν οι εκκλησίες η πόλη έχει να προσφέρει πληθώρα εκκλησιών πολύ ιδιαίτερες και όμορφες με σημαντικότερες την Curtea Veche, την Σταυροπόλεως, την Coltea, την Sfantu Gheorghe Noy , την Μητρόπολη και την Kretzulescu.

Δοκιμάστε το μαμαλίγκα ( από πλιγούρι ), τα σαρμάλε (λαχανοντολμάδες) , τα μιμιτέι (μικρά λουκάνικα), το μούσκι τζιομπάνεσκ (χοιρινό με τυριά) , θα βρείτε επίσης πλούσιες σαλάτες και λαχανικά τουρσί.

Διαθέτουν επίσης μεγάλη ποικιλία σε ντόπιες μπίρες και κρασιά, το αγαπημένο ποτό των ντόπιων είναι το απόσταμγα τσούικα και το παλίνκα που γίνονται από δαμάσκηνα ή μήλα.

Share:
Facebook
Twitter
Pinterest
Google+
http://www.aerotickets.gr/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b9/
LinkedIn
Follow by Email
RSS